vineri, 13 noiembrie 2015

De ce a spune NU inseamna de fapt a spune DA?  "Universul tau vibrational se fundamenteaza pe legea Atractiei. Asta inseamna ca Universul tau cunoaste doar includerea. Cand iti indrepti atentia catre ceva ce iti doresti si ii spui "da", incluzi acel lucru in vibratia ta. Dar cand te uiti la ceva ce nu doresti si spui "nu", de asemenea il incluzi in vibratia ta.         Cand nu acorzi atentie, nu incluzi, dar nu poti exclude ceva caruia ii acorzi atentia ta, pentru ca atentia ta il include in vibratia ta, de fiecare data, fara exceptie.
  Doar pentru ca ai luat decizia de a gasi un gand diferit nu inseamna neaparat ca poti merge direct la acel gand acum, intrucat legea Atractiei are ceva de spus cu privire la gandurile pe care le poti accesa de acolo de unde te situezi. Desigur, nu exista gand pe care sa nu-l poti avea in cele din urma - tot asa cum nu exista un loc in care sa nu ajungi in cele din urma de acolo de unde esti- dar nu poti face salturi bruste catre un gand care are o frecventa vibrationala foarte diferita de gandurile pe care le emiti in mod curent".
                                                                                                               Sursa: "Invata sa manifesti Legea Atractiei"

 Sursa foto:pinterest.com                                  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O nouă dorință!

     ”Dorința este începutul tuturor atracțiilor. Niciodată nu te plictisești de expansiune sau de creație, întrucât ideiile și dorințel...