vineri, 20 martie 2015

Te simti deprimat si fara chef de viata?


   "Ceea ce simti depinde intotdeauna de relatia dintre obiectul atentiei tale si adevarata ta dorinta. De aceea, cea mai buna solutie in cazul in care te simti deprimat sau obosit consta in a te gandi la ceea ce-ti doresti cu adevarat."

   Altfel spus, noi stim ca suntem ceea ce gandim, stim ca ne simtim bine sau rau in functie de  ceea ce gandim, in functie de emotiile noastre, de vibratii, de ganduri. Universul raspunde gandurilor noastre predominante.Chiar daca ne dam seama sau nu, daca vedem ceva si ne place noi ne simtim bine, iar daca observam ceva si nu ne place, noi ne simtim rau.
   Te simti deprimat si fara chef de viata? Ai o alimentatie cat de cat echilibrata si tot te simti rau? Toate acestea se datoreaza echilibrului energetic, a starii interioare care prezinta un deficit, nu este echilibrat din punct de vedere energetic. Daca iti imaginezi o stare de vitalitate din prisma dorintelor tale, facand asta in fiecare zi, te incarci cu energie pozitiva,echilibrul energetic se va normaliza si nu te vei mai simti deprimat sau obosit fara sa iti dai seama din ce cauza, iar atunci vei sti cauza si o vei inlatura. Bineinteles, nu inseamna ca trebuie sa pierzi nopti nedormite, o alimentatie precara si alte lucruri nesanatoase care dauneaza organismului.
    Starea de oboseala, de deprimare si lipsa de energie pentru a trai o viata linistita si in armonie, se datoreaza povestii de viata pe care o spui in fiecare zi. Daca iti imbunatatesti povestea vietii, in fiecare zi, incluzand toate aspectele pe care le doresti; cum vrei sa fi, ce vrei sa ai, cum sa te simti, te umpli de vitalitate si vei intelege ca valuarea emotiilor pozitive depind de cultivarea gandurilor pozitive si cu cat emiti aceste ganduri, cu atat iti schimbi punctul de atractie, care este intotdeauna momentul prezent si ca la baza acestei povesti de viata pe care o spui in fiecare zi, sta baza noii tale realitati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...