vineri, 13 martie 2015

Poti opta deliberat pentru o situatie pozitiva!


  "Indiferent cat de negativa pare situatia in care te afli pe moment, tu ai capacitatea interioara de a sesiza aspectele ei pozitive".

    Altfel spus, tu poti sa optezi deliberat pentru o situatie pozitiva de acelasi fel. Poti sa-ti schimbi punctul de atractie,care este intotdeauna momentul prezent, imaginandu-ti pozitiv situatia,spunandu-ti in cuvinte cat mai clar cum ai dori sa fie. Oricand si in orice loc poti sa gandesti din perspectiva dorintelor tale, fie ca este pentru ziua respectiva, fie pe termen mediu sau lung. Chiar daca ziua in curs nu a fost satisfacatoare, poti sa-i  vezi aspectele ei pozitive, pentru ca nu exista intr-o zi intreaga sa nu se intample si un lucru bun, poate doar daca nu-l observi sau il eviti fara sa vrei. Ceea ce te poate face sa nu vezi nimic bun poate sa fie modul tau negativ de a gandi, vechile obisnuinte si vechile tipare mentale sau anturajul, prietenii, familia care toti vor sa faci ceea ce ii face pe ei sa se simta bine, fara a tine cont si de cei din jurul lor.
   Daca iti vei schimba tiparele mentale, sa incerci sa vezi lucrurile sub alta forma, mai buna, mai multumitoare, realitatea va fi nevoita sa le urmeze, pentru ca tot ce gandesti acum, punctul de atractie este tot acum, in acest moment prezent, iar viitorul depinde de ceea ce emiti de vibratiile pe care le emiti care sunt o energie a gandului.Iar cand ai o situatie negativa si alegi deliberat sa schimbi punctul de atractie, se va schimba si situatia, conform legii Atractiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...