marți, 23 septembrie 2014

Gandurile devin lucruri


    "Pentru ca nu exista exceptii de la Legea Atractiei, intelegerea mecanismului ei de functionare este usor de dobandit si o data ce ai inteles ca primesti sau devii ceea ce gandesti, atunci poti detine controlul absolut asupra experientelor tale de viata. Asadar, fii constient de ceea ce gandesti".

   Noi intotdeauna atragem esenta lucrului la care ne-am gandit, dar daca am inteles rolul vibratiilor pe care le emitem, acum intelegem cum functioneaza legea atractiei si in ce directie ne indreptam: de a atrage sau de a respinge cererile noastre.
     Dar noi stim ca gandurile si emotiile care apar cu privire la ceea ce cerem ne face sa ne simtim bine, de incurajare, siguranta si incredere.
     Cu aceasta ocazie am inteles Legea Vibratiei care afirma ca totul vibreaza, nu este nimic static, de aceea si gandul si toata atentia nostra, sunt vibratii.Dar acum depinde care sunt cele mai predominante ganduri si emotii, pe acelea legea atractiei le va atrage in viata noastra.
    Cu alte cuvinte, cu cat suntem in armonie cu acele vibratii sau emotii pozitive pe care le dorim, cu atat le invitam in viata noastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...