vineri, 19 septembrie 2014

Care este esenta fiintei noastre?


  "Chiar daca esti un cutezator inversunat de experiente si cunoasteri, viata ta nu se limiteaza la atat -ai nevoie de impliniri, satisfactii si bucurii".

   Daca pornim de la ceea ce nu ne dorim si ajungem sa intelegem ce ne dorim cu adevarat, inseamna ca am inteles ca viata inseamna sa ne simtim bine, sa fim impliniti si sa avem satisfactii si bucurii.
   Dar oricat de bine ne-am simti, ea mai poate fi oricand imbunatatita pentru ca dorintele nu se termina niciodata. O data ce ne-am dat seama si am constientizat ca ceea ce gandim este esenta a ceea ce apare in viata noastra, atunci vor aparea intotdeauna dorinte noi, dorinte de cunoastere si experiente.
     Aceasta cunoastere o detinem doar noi insine aici si acum, o putere pe care o putem accesa oriunde si oricand pentru a ne bucura de o experienta de viata plina de bunastare, impliniri satisfactii si bucurii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...