vineri, 25 iulie 2014

Frumusetea vine din interior


  "Nici un alt aspect al experientei tale de viata nu reactioneaza atat de rapid la gandurile tale cum o face corpul tau fizic".

  Exista o legatura stransa intre minte si corp, intre ganduri si realitate, intre comportament si rezultatele din viata noastra. Deci gandurile ne creaza realitatea si daca ne dam seama si daca nu.
    Ca sa emitem ganduri pozitive trebuie sa avem o stare de sanatate buna, iar ca sa fim intr-o sanatate buna trebuie sa emitem ganduri pozitive. Este un cerc care se leaga una de alta: minte, corp, ganduri si realitate. Ca sa fim multumiti de sanatatea noastra si de felul in care aratam este necesar sa emitem ganduri pozitive, astfel incat sa echilibram corpul fizic care raspunde la gandurile pe care le emitem.
    Noi ne dorim  sa fim sanatosi si sa avem parte de bunastare fizica doar cand suntem bolnavi? Acesta este cel mai bun moment in care putem sa ne dorim o bunastare fizica in fiecare zi. Aceste dorinte, ganduri stimuleaza corpul fizic, dar si celelalte aspecte ale vietii.
     Faptul ca nu ne place cum aratam, nu ne place o situatie si nu ne simtim bine in pielea noastra sunt rezultatul gandurilor pe care le-am emis, iar legea atractiei raspunde negresit si ne trimite esenta gandurilor pe care le-am emis.
     Cu alte cuvinte, daca incepem chiar acum sa ne echilibram corpul fizic din punct de vedere energetic interior, tot acum vom incepe sa ne simtim bine, sa vedem realitatea cu alti ochi, implicit pe noi insine, iar in timp ne vom bucura de o viata frumoasa si sanatoasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...