luni, 21 iulie 2014

Cat de mult muncim?


   "Majoritatea oamenilor sunt atat de ocupati cu realitatea lor curenta incat nu-si mai fac timp si pentru ceea ce este cu adevarat important in viata lor!"

   Oricat ati munci, va ganditi si la momente de relaxare, momente in care sa va adunati gandurile si chiar sa va rasplatiti cu ceva? Orice activitate trebuie si rasplatita. In fiecare zi sa ne rezervam momente in care sa ne simtim bine, sa ne gandim la noi insine, sa meditam, sa citim o carte, sa ascultam o muzica buna si sa savuram momentul prezent. Momentul prezent trait constient sub toate aspectele sale pozitive atrage mai departe alte momente in care sa ne simtim bine si sa savuram cu adevarat clipa.

  Intr-o saptamana intreaga, macar la sfarsitul ei, daca nu in fiecare zi, meritam o rasplata, chiar sa ne rasplatim noi insine, sa ne bucuram pentru efortul depus, oboseala acumulata si trezitul de dimineata.
 Respectul de sine reprezinta respectarea vietii, iar atunci cand constientizam valoarea noastra noi ne simtim bine si transmitem emotiile noatre pozitive si la cei din jurul nostru, de aceea, tot ce inseamna munca, servici si alte activitati, la baza lor stau gandurile noastre.

Sursa Foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...