vineri, 13 iunie 2014

Viata merge inainte!


  " Viata e plina de frumusete. Observ-o. Observa albinele, copii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential si lupta pentru visele tale".

    Dar ce se intampla cand in viata noastra apar momente cu adevarat triste?
    Indiferent prin ce momente trecem, cu cat suntem mai atasati de momentele triste, pierderea unei persoane dragi, boala sau despartiri, cu atat vom suferi mai mult.
     Stim ca pierderea sau despartirea de lucruri sau mai ales de persoane, ne face sa ne simtim rau. Dar ele fac parte din viata noastra, iar daca luam decizia sa ne simtim bine, atunci vom trece peste momentele grele.
     Daca ne amintim si suntem constienti de emotiile pe care le simtim in stomac, luand decizia sa ne simtim bine, atunci stim ca le putem imbunatati prin a ne dori sa ne schimbam vibratiile care au declansat starea de tristete.. Asta nu inseamna ca nu vom mai fi tristi sau suparati nicioadata. Inseamna ca putem sa ne directionam emotiile si sa ne schimbam starea de spirit, astfel incat sa trecem de la tristete la o stare de usurare sau chiar o stare de bine.
      Intotdeauna gandurile si emotiile negative creeaza o situatie negativa. Dar noi putem sa ne schimbam starea de spirit, sa ne amintim doar lucrurile frumoase si sa fim recunoscatori pentru ce a fost. Universul neintarziat ne va ajuta sa trecem de la starea de tristete la starea de bine, trimitandu-ne esenta gandurilor imbunatatite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...