vineri, 6 iunie 2014

Ca o muchie de cutit


  "Linia care separa victoria de esec este la fel de subtire ca o muchie de cutit"

   Unii oameni au convingerea ca exista persoane mai norocoase decat altii. Dar toti oamenii sunt la fel de buni si de norocosi. Singura diferenta este domeniul realizarilor in diferite domenii ale vietii.
    Doarece potentialul nostru este nelimitat, noi putem realiza ce ne dorim si cateodata chiar mai mult. Dar trebuie sa facem ceva si asta nu inseamna sa facem ce fac altii. Fiecare trebuie sa facem ceea ce ne dorim cu adevarat, in functie de domeniile noastre si de realitatea pe care o avem.
    Principiul muchiei de cutit este schimbarea atitudinii in fata realitatii. In acest scop, s-ar putea ca slujba, iubitul(a), afacerea sau alte lucruri din domeniile noastre sa fie muchia de cutit. Aceasta linie care separa o despartire de o impacare, o renuntare al jobului de care nu suntem multumit de o imbunatatire, poate sa fie muchia care separa "victoria de esec".
Si in loc sa renuntam la ele, sa ne imbunatatim atitudinea mentala in fata acestora.

Te simți obosit și fără poftă de viață?

  Dacă simți întotdeauna starea pe care o ai, atunci îți dai seama că te avertizează, că vei atrage situații pe care nu le dorești în via...