vineri, 20 iunie 2014

Cea mai armonioasă relație cu oamenii începe cu noi înșine!


Relațiile noastre cu oamenii reflectă însuși ființa noastră. Noi atragem întotdeauna oameni care gândesc ca noi și ne completează. De aceea, ce ne place sau nu la ei, este modul nostru de a gândi. Dacă ne îmbunătățim modul de a gândi și relațiile noastre se vor îmbunătăți mai mult.
Noi nu putem să schimbăm comportamentul altor persoane, a celor din jurul nostru, de exemplu, dar putem să ne schimbăm comportamentul și gândirea noastră și tiparele mentale cu privire la ei. Dacă plantăm o sămânță și o udăm, avem grijă ca ea să crească, atunci va da rod, va înflori, va crește. Cu alte cuvinte, dacă plantăm gânduri pozitive în mintea subconștientă și le udăm cu cuvintele noastre, cu emoțiile pozitive care ne induc acel gând, subconstientul va accepta, datorită gândurlor continue îmbunătățite. De altfel subconștientul acceptă orice ordin dat de noi, fie că este bun, fie că este rău.  Așa au loc adevăratele rugăciuni.

Gândul fiind o energie, transmite universului unde electromagnetice, iar universul ne trimite esența lucrului la care ne-am gândit, deci o situație îmbunătățită sau nu. De aceea, totul începe de la noi, de la ființa noastră, chiar și o relație. Atunci când suntem conectați cu Universul, când simțim Sursa (Dumnezeu)în ființa noastră, noi avem o stare de bine, nu vedem decât ce ne face plăcere, simțim doar emoții pozitive, suntem entuziasmați de tot ce ne înconjoară. Această stare de entuziasm, de bine, de bucurie, ne umple mintea și corpul și atragem doar ce ne dorim, ce este compatibil cu noi,persoane care ne iubesc și ne completează.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...