vineri, 20 iunie 2014

Cea mai armonioasa relatie cu oamenii incepe cu noi insine!


   Relatiile noastre cu oamenii reflecta insusi fiinta noastra. Noi atragem intotdeauna oameni care gandesc ca noi si ne completeaza. De aceea, ce ne place sau nu la ei, este modul nostru de a gandi. Daca ne imbunatatim modul de a gandi si relatiile noastre se vor imbunatati mai mult.
   Noi nu putem sa schimbam comportamentul altor persoane, celor din jurul nostru, dar putem sa ne schimbam comportamentul si gandirea noastra si tiparele mentale cu privire la ei.
   Daca plantam o saminta si o udam, avem grija ca ea sa creasca, atunci va da rod, va inflori, va creste. Cu alte cuvinte, daca plantam ganduri pozitive in mintea subconstienta si o udam cu cuvintele noastre, cu emotiile care ne induc acel gand, subconstientul va accepta, datorita gandurlor continue imbunatatite. De altfel subconstientul accepta orice ordin dat de noi, fie ca este bun, fie ca este rau.
   Asa au loc adevaratele rugaciuni. Eu asa am invatat.
   Gandul fiind o energie, transmite universului unde, iar universul ne trimite esenta lucrului la care ne-am gandit, deci o situatie imbunatatita sau nu.
   De aceea, totul incepe de la noi, de la fiinta noastra, chiar si o relatie. Atunci cand suntem conectati cu Universul, cand simtim Sursa (Dumnezeu)in fiinta noastra, noi avem o stare de bine, nu vedem decat ce ne face placere, simtim doar emotii pozitive, suntem entuziasmati de tot ce ne inconjoara. Aceasta stare de entuziasm, de bine, de bucurie, ne umple mintea si corpul si atragem doar ce ne dorim, ce este compatibil cu noi,persoane care ne iubesc si ne completeaza.

O vară mediteraneană.

  Nu este ceea ce credeți! Nu toți vom petrece această vară pe malurile mediteraneene. Dar putem aduce marea la noi acasă!   Sună bine...