vineri, 29 octombrie 2021

Procesul creator.

 


Noi ne creăm realitatea în funcție de gândurile noastre. Fiecare gând emis are o anumită frecvență. Fiecare gând are o frecvență în funcție de vibrațiile pe care le emitem sau în funcție de momentul când a fost emis gândul. Fie a fost un gând de vibrație joasă, fie a fost un gând de vibrație înaltă. Dar indiferent cum a fost vibrația, gândul predominant aceluiaș subiect devine o convingere. Convingerile adunate de la același subiect devine adevărul nostru, adevărul devine credință, iar credința devine realitate. Noi întotdeauna putem să alegem cum vrem să ne simțim în fiecare moment. Noi în fiecare moment creăm ceva. Acel ceva este realitatea noastră, fie că se întâmplă acum, fie că se întâmplă în viitor. Chiar dacă lucrurile nu se întîmplă așa cum ne-am dori, în schimb, putem să ne schimbăm gândurile pentru a nu atrage o creație pe care nu o dorim. În acest caz, întotdeauna să ne îndreptăm atenția spre frumusețe, spre natură, acolo unde există iubire, bucurie și fericire, să ne îndreptăm privirea acolo unde există armonie și pace, spre apreciere și recunoștință, acolo unde lucrurile sunt cu adevărat minunate. Acestea înseamnă să creăm, să ne umplem mintea cu tot ce Dumnezeu a creat și ne-a dăruit ca să le folosim bucuroși. Toate le găsim în fiecare moment prezent. Oriunde privim să vedem doar frumusețe. În fiecare moment, noi ne creăm realitatea, de aceea, tot ce observăm prin atenția noastră, le invităm în viața noastră. Tot ceea ce nu ne place acolo unde privim, să le alungăm, să ne detașăm, să le uităm. 

Cultivarea emoțiilor pozitive ne ajută sa ne dezvoltam personal și spiritual, să nu atragem în viața noastră ceea ce nu ne dorim. Dezvoltarea personală ne formează oameni calmi, buni, înțelepți și ne face puternici în fața lucrurilor care le putem schimba, dar și în fața lucrurilor pe care nu le putem schimba. De aceea, atunci când emitem gânduri intense cu același tipar mental, când batem toba neîncetat, noi ne aflăm în plin proces creator. Trebuie să înțelegem că, gândurile crează realitatea și că tot ceea ce emitem vibrațional, începem o creație.

Sursă foto: Internet

Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...