duminică, 23 mai 2021

Starea de bine prin sănătate.


 Starea de bine înseamnă sănătate. Tot ceea ce gândim se reflectă în viața noastră, a relațiilor, a iubirii, a corpului și a sănătății în general. Ca să ne simțim bine asupra sănătății, trebuie să includem în viața noastră ca factor principal, mâncarea - o alimentație echilibrată și naturală, exerciții fizice - mișcarea corpului și modul de a gândi - o gândire pozitivă. Toate acestea conduc la o stare de sănătate optimă. Cu alte cuvinte, putem sa ne gândim la:

- Ce mănânc la micul dejun?

- Ce mănânc la prânz?

- Ce voi mânca la cină?

- Ce conține mâncarea pe care o mănânc?

- Mâncarea pe care o mănânc conține fibre, minerale, vitamine, proteine pentru a-mi da energie și vitalitate?

- De câte ori pe săptămână fac exerciții fizice să-mi întind și să-mi pun în funcțiune oasele, mușchii, inima și circulația?

- De câte ori pe săptămână sau pe lună corpul meu este masat pentru a pune în funcține sângele, pentru a debloca așa zisele junghiuri și contracții musculare, pentru a elibera tensiunea acumulată în jurul umerilor care înseamna toată povara pe care o duc? Asta inseamnă starea de bine.

Stim că fiecare disconfort se datorează unui gând negativ. Atunci când ne bucurăm de starea de bine, când ne bucurăm de energie la maxim, viața este mai simplă, mai ușoară și mai frumoasă.


”Când îți umpli mintea cu gânduri pozitive și stomacul cu alimente adecvate, nu poți să nu te bucuri de o sănătate perfectă”


Sursă foto: Internet

Gabriela Bogdan


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...