sâmbătă, 15 mai 2021

Spiritul fiecărei zile, este special.

 


De multe ori momentul prezent este încărcat de magie. Sondajele arată că 90 % din oameni se simt "extrem de presați" de timp (presupun că ceilalti10 % au fost prea ocupați pentru a răspunde la chestionarul sondajului).

Uneori o zi obișnuită poate fi cel mai minunat dar între toate. Elaine Bridge obișnuia să-și ofere o cafea specială în zilele de vineri și întotdeauna simțea o stare de exaltare, până când și-a dat seama că își poate oferi acea cafea sofisticată și poate retrăi acea stare de exaltare  practic în fiecare zi a săptămânii.
    De ce nu ți-ai transforma și tu fiecare zi într-o zi specială?
                                                                                                 Deborah Norville

Cu această ocazie, profit de acest citat pentru a reaminti că schimbările pozitive le putem crea doar noi înșine. Buna dispoziție pe care o creăm poate fi o zi specială. Altfel spus, crearea unor aspecte pozitive  cu atenția deliberată a unor lucruri, situații, aducem spiritul  fiecărei zile, transformându-le în zile speciale.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...