duminică, 3 mai 2020

Gânduri proaspete!

 

 Chiar dacă gândurile atrag alte gânduri de același fel, mai ales cele negative, acum avem opțiunea să ne împrospătăm gândurile, să le transformăm pe cele negative în gânduri pozitive. Pentru a ne simți bine în fiecare zi, trebuie să ne hrănim mintea și spiritul cu gânduri proaspete, pozitive. Am învățat până acum că avem o putere interioară pe care trebuie s-o accesăm în a gândi pozitiv și a ne imagina situații pozitive. Cu siguranță, cu toții vrem să ne simțim bine din punct de vedere fizic, mental și sufletește. Așa că, ce naiba! Haideți să vedem doar partea pozitiva a lucrurilor, să ne imaginăm, să creăm lucruri frumoase, armonioase, să ne umplem de vibrația pozitivă, acele sunete înalte care ne ridica spiritul si ne descrețește mintea, să menținem în vibrația doar emoțiile și gândurile proaspete, pure, pozitive, luminoase, pline cu bucurii, cu sănătate și căldură sufletească. Întotdeauna să ne amintim că viața ne oferă esența lucrurilor la care ne gândim. Fără excepție!


  Datorita legii Atracției, noi primim rezultatele în viața noastră printr-o experiență frumoasă sau urâtă, prin boală sau sănătate, prin bucurie sau tristețe. Gândurile pe care le avem acum, acele gânduri despre noi înșine, despre sănătate, despre viață, despre relațiile cu oamenii, familie și prieteni, dacă ne pasă de aceste gânduri, știind că ele au impact în viața noastră, noi întotdeauna le putem direcționa spre ceea ce ne face să ne simțim bine cu privire la sănătate, la relații, la familie, prieteni, viață în general.
 Cu această ocazie putem să ne spunem o nouă poveste de viață îmbunătățită!

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...