sâmbătă, 9 mai 2020

Emoții ascunse!

 

  Emoțiile care se ascund în corp sunt acele emoții negative care nu s-au rezolvat la timpul lor, atunci când a avut loc un incident. Cu cât aceste emoții rămân în corp mai mult timp, cu atât schimbă comportamentul si caracterul persoanei devenind parte a personalității ei ca și când le-a avut dintotdeauna. Aceste emoții captive în interiorul omului îl pot distruge fizic s-au mental. Aceste persoane se schimbă atât de mult din cauza acestor emoții nerezolvate, încât ele devin pline de ură, răutate, egoism, nu mai cunosc iubirea pentru ei înșiși si iubirea pentru aproapele lor. Se răzbună, sunt mânioși, se simt vinovați, când de fapt adevărata vină și adevăratul adevăr sunt chiar emoțiile captive din corpul lor. Orice atitudine ciudata care apare inseamnă ca corpul suferă din cauza emoțiilor negative care pot sa imbolnaveasca anumite organe sau creierul. Aceste emotii ascunse schimbă personalitatea acestora și îi fac să acționeze de cele mai multe ori reprobabil, atât în viața reală cât si pe rețele de socializare, se transformă în boli psihice care tulbură liniștea celor din jur.

  Ca persoana să treacă la adevărata ei stare naturală, trebuie ca aceste emoții care stau ascunse în corpul lor să iasă la suprafață prin întoarcerea în trecut căutând cauza care a declanșat aceste efecte dezastroase, aducerea lor la lumină, conștientizându-le și eliminându-le. Când corpul s-a descătușat de ele, de aceste emoții captive, el poate să-și continue creșterea spirituală cu starea naturală pe care a avut-o înainte de acest proces otrăvitor, înlocuind emoțiile negative captive cu emoții pozitive de bunătate, iubire, calm, iertare, recunoștință și prețuirea propriei persoane și atenția deliberată a lucrurilor din viața lui, nu concentrarea pe ceea ce-i lipsește.



Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...