marți, 31 martie 2020

Suntem conștienți de gândurile noastre?



  Legea Atracției răspunde fără excepție, fie că ne dăm seama, fie că nu. Wikipedia enunță astfel: Două corpuri punctiforme se atrag reciproc printr-o forță direct proporțională cu produsul maselor corpurilor. Astfel, în lumea gândului, legea Atracției, care este una dintre cele mai importante legi ale universului, afirmă că atragem lucrurile la care ne gândim cel mai mult, sau esența lucrurilor la care ne-am gândit, indiferent că sunt gânduri negative sau gânduri pozitive. Legea atracției este una din legile psihologiei care afirmă că lucrurile de același fel se atrag reciproc.

  -Cum au loc aceste atracții?
Gândul este o energie. Atunci când ne gândim la ceva, emanăm o energie, o vibrație. Tot ceea ce există este energie. Toți suntem alcătuiți din energie, tot ce există în jurul nostru, în pământ, în apă și in tot universul este alcătuit din energie, acele vibrații aflate în mișcare controlate de legea atracției. Energia sau vibrația pe care o emanăm atunci când ne gândim la ceva formează o emoție în funcție de ceea ce am gandit. Emoțiile, după cum spunea un autor, sunt cei mai mari interpreți vibraționali care ne avertizează dacă suntem în armonie sau în dizarmonie cu gandurile pe care le-am emis.. De aceea, trebuie să învățăm să ținem cont de gândurile noastre, de relația dintre ceea ce gândim și ce se manifestă în viața noastră. În funcție de cum ne simțim, ne dăm seama de ceea ce am gândit. Astfel, atunci când nu ne simțim bine și suntem bombardați de gânduri negative, avem suficient timp pentru a ne schimba gândurile. Datorită legii atracției care afirmă, că, gândurile atrag alte gânduri de același fel, avem opțiunea de a alege alte gânduri, mai pozitive prin simpla mutare a atenției către ceva mai pozitiv și spre altceva și mai pozitiv, până se schimbă starea de spirit, implicit punctul de atracție. La un moment dat ajungem să ne dăm seama că puterea este în noi, că avem puterea de a schimba o situație negativă, astfel încât să ne spunem o nouă poveste de viață, în orice domeniu, mai pozitiva.

 Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...