sâmbătă, 5 octombrie 2019

Cum poti să ajungi ”acolo” unde doresti, de ” aici” din locul în care te afli?


Te simți bine "aici"?        
Altfel spus, putem vorbi despre "aici" locul în care ne aflăm și în poziția pe care o avem, numai în situațiile satisfăcătoare, numai despre ceea ce ne face să ne simtim bine. Dacă este invers, nu mai batem toba, să lungim vorba și să dezbatem la nesfârșit situația de aici. De ce? Doarece vibrațiile gândurilor negative și pesimiste tind să atragă alte gânduri si idei similare, deci continuarea nemulțumirii noastre nu ne dă voie sa ajungem ” acolo” unde ne dorim. De aceea, dacă nu ne simtim bine "aici" nu o să ajungem niciodată "acolo" unde ne dorim cu toate dorintele noastre, pentru simplul fapt că emitem vibrații diferite de vibrațiile pe care ar trebui sa le avem când suntem deja "acolo". Iar ca să obținem aceste vibrații pozitive, trebuie să le emitem deliberat în acele momente dificile, cât și în cele câteva minute în fiecare zi.Nu este usor să treci direct de la gânduri negative la gânduri pozitive. Trebuie treptat și cu voință.


  "Pentru că atâta timp cât cineva vorbește și se simte despre cum este "aici", nu este posibil să ajungă acolo". 

  Sunt de acord cu citatul! Cu alte cuvinte, nu trebuie sa ne speriem. Există un anumit interval de timp în care putem să ne schimbăm starea de spirit pentru a o îmbunătăți. Și conform legii Atracției, zi dupa zi, gânduri bune după gânduri bune,sentimentul că suntem deja acolo, treptat mergem pe drumul cel bun și începem să ne simțim bine aici, iar în timp, când suntem stăpâni pe noi înșine și pe gândurile noastre, ajungem acolo.

Sursa foto:Internet
 Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...