sâmbătă, 24 august 2019

Să alegem deliberat starea de bine!

 
"Momentele în care simți un extaz absolut sunt momente de aliniere perfectă cu Sursa dinlăuntrul tău Alte momente de aliniere perfectă cu Sursa sunt cele în care te simți complet captivat de o idee sau de o pasiune".


  Cu alte cuvinte, ” Sursa” este cuvântul folosit de autor pentru a scoate în evidență mai mult ce înseamna să ne simțim bine și care sunt acele momente în care avem impresia că Dumnezeu este la picioarele noastre. Starea pe care o simțim ar trebui să fie de bunăstare perfectă și vitalitate. Dacă simțim o altă stare decat aceasta, arată că gândurile noastre sunt concentrate asupra unei situații pe care nu o dorim în viața noastră. Dacă dorim să simțim starea naturală de bine, trebuie să ne promitem nouă înșine să ne simțim bine și să ne ghidăm gândurile în direcția pe care o dorim cu adevărat. Când optăm să ne simțim bine, nu mai atragem nici o situație negativă, iar dacă totusi apar, ne concentrăm atenția asupra a ceea ce ne dorim cu adevarat, la ceva ce ne face să ne simțim bine.

    Sti ce se întâmplă dacă dai atenție la ceva ce nu-ți doresti? Atragi către tine mai mult din ceea ce nu-ți dorești. Dacă ești atent la emoțiile pe care le ai, fie negative, fie pozitive, iți dai seama cum te simți și poți să faci diferența dintre cele două stări. Pe care o alegi? Dorești să te simți bine? Alege  această stare!

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...