joi, 20 decembrie 2018

”Ea” este darul ideal care poate fi oferit în noaptea de Crăciun!


   Ești cu adevărat dispus să te contopești într-o îmbrățisare infinită?
  Puțini oameni știu că îmbrățișarea reduce stresul, facilitează somnul si este un remediu miraculos psihic. Asta nu înseamnă că te uiți la ceas, cât a durat îmbrațișarea.

 Ea este darul ideal care poate fi oferit în noaptea de Crăciun. Într-o îmbrățisare adevărată, tu îți deschizi inima si brațele către celălalt si-l încurajezi si pe el(ea) să facă la fel. Mintea nu mai are loc în acest cadru, dispare o data cu tine, iar sufletul se deschide către celălalt si te scufunzi ca într-un bazin minunat cu apa caldă a iubirii si bucuriei si într-un bazin energizant al sentimentelor. Te relaxezi si te concentrezi asupra senzațiilor fizice. Atunci simți cum trupul tău se topește încet, încet în celălalt, iar corpul tău se dizolva în infinit.
     Această acțiune a iubirii pe care o împartășești cu celălalt are un efect psihoterapeutic, revigorant, regenerator extraordinar. El elimină toate emoțiile psihice negative acumulate de-a lungul timpului.

Text și videoclip: Gabriela Bogdan
Sursa foto: Internet





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...