joi, 20 decembrie 2018

De Crăciun, Dumnezeu iți zâmbește!

 

  Dacă găsim întodeana un pic de speranță, chiar și cat un bob de mazăre, se naște credința, care face ca invizibilul să devină vizibil. Atât ne trebuie ca să credem cu adevarat în dorințele noastre, într-o lume mai bună, să credem cu adevărat în magia vieții, în magia Crăciunului.

  Oprește-te și uită-te cu adevărat în jurul tău. Observă tot ce este minunat în aceste zile de sărbătoare. Observă cum oamenii sunt altfel, mai veseli, mai optimiști, mai buni. Oprește ritmul pe care l-ai avut până acum și realizează, observă și privește orașul sclipitor și oamenii care sunt sub forfota și agitația Crăciunului. Toate aceste imagini, depind de cum le vezi și interpretezi, ca ele să se transforme într-un  Crăciun magic. Indiferent ce te preocupă acum sau câtă treaba ai, oprește-te și schimbă-ți ritmul. Nimic nu este mai important decât să observi cât de frumoasă este viața și cât de frumoasă este sărbătoarea Crăciunului. Iar lucrul ăsta nu-ți cere cine stie ce timp, decât să ridici ochii, să zâmbești, să te bucuri și să iubești, pentru că alții și-ar dori să facă asta, dar din păcate pentru ei, este prea târziu, pentru că ei nu mai au puterea și mintea să se bucure de viața, pentru ei nu mai este nimic de făcut.

  Iar dacă ai musafiri de Crăciun, nu-i lăsa să plece pur si simplu! Fă-i să se simtă bine și fericiți, să plece de la tine cu zâmbetul pe față. Inundă-i cu iubirea ta și lasă bunătatea din tine să se reverse asupra lor. Nu se știe, poate unii dintre ei au nevoie de acest lucru, de cuvinte frumoase, de o îmbrătișare și de acea vizită care să-i umple de bucurie. Și să vezi cum se luminează la față de aceasta magie a Crăciunului înseamnă binecuvatare..

  Deschizându-ți inima și sufletul, bunătatea și iubirea, te vei obișnui astfel, să privești întotdeauna viața cu alți ochi, să privești întotdeauna înainte, cu sentimente de bucurie și fericire și mai ales recunoștintă pentru toate binecuvântările din viața ta.

  De aceea,fi fericit, pentru că de Crăciun, Dumnezeu îți zâmbește. El întotdeauna face asta, depinde de noi dacă vedem, să înțelegem.

 ”În fiecare zi primim daruri, trebuie doar să dezlegăm panglica ambalajului”.

  EU  VĂ  DORESC UN CRĂCIUN MAGIC TUTUROR , IAR MAGIA ACESTEI SĂRBĂTORI SĂ VĂ ÎNSOȚEASCĂ MEREU!

                                           SĂRBĂTORI FERICITE!

Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...