joi, 1 noiembrie 2018

Convingerea în propria bunăstare.



  Altfel spus, trebuie să ai convingerea că nu așa stau lucrurile cum crezi tu. Totul este în mintea ta daca te îmbolnăvești. Dacă mergi într-un mediu în care sunt microbi și viruși și mergi cu teama că te vei îmbolnăvi, atunci cu siguranța ești pe punctul de a atrage consecințele. O alternativa este să nu mergi deloc, dar atunci nu este o solutie în a te îndepărta de acele persoane sau de a evita o situație pe care trebuie să o îndeplinești. Teama că vei atrage microbii depinde de convingerile în propria bunăstare. Tu îți dai seama cum te simți înainte să pornești la drum. Emoțiile te ghidează și îți spun acest lucru: te simți bine sau nu?


"Dacă dorești să fi sănătos, dar crezi că microbii te-ar putea îmbolnăvi, atunci vibrația gândurilor va atrage boala. Dar nici să-ți ți respirația când ești în preajma pericolelor nu este o soluție".


   Tu trebuie să-ți menti echilibrul energetic, astfel încât să ai convingerea că nu se întâmplă nimic dacă intri în contact cu un mediu viral, gripă sau de alta natură care se poate transmite. Daca vei avea acest echilibru energetic, te vei putea bucura de viață și ai putea intra în orice mediu fără să te simți amenințat. Dacă vei cultiva gânduri care îți transmit emoții pozitive cât și convingerea în propria bunăstare, atunci când vei intra în contact cu oameni bolnavi sau într-un mediu periculos de transmitere de viruși, bacterii sau de altă natură, îți vei da seama de adevărata ta putere energetică, de adevarata creație deliberată a situației.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...