duminică, 15 iulie 2018

O vară mediteraneană.



  Nu este ceea ce credeți! Nu toți vom petrece această vară pe malurile mediteraneene. Dar putem aduce marea la noi acasă!

  Sună bine să ne imaginăm valurile turcoaz și toate nuanțele de albastru, plajele cu nisip sclipitor și finețea nisipului alb. O vară plină de aventură chiar la noi acasă, apelând la cromatica culorilor din acest sezon, o terapie care ne pune în valoare personalitatea și buna dispoziție. O călătorie cu trăsături proprii, în care combinăm sau nu, mai multe nuanțe care să ne definească starea de spirit pentru această vară.

  Haideți să descoperim culorile unei aventuri mediteraneene. Un stil propriu care să pună în valoare senzații și simțuri, luminozitate, veselie, distracție, puritate și protecție. Ce mai, o stare de bine sub reflectoarele soarelui.


 Toate nuanțele de albastru și turcoaz, împreună cu roz, ciclam și galben, mărginit cu violet, ne dau o stare de spirit liniștitoare, calmantă în care ne ajută să ne relaxăm, să fim noi înșine cu adevarat, să ne simțim bine în pielea noastră, culori armonioase și perfecte care emană o stare de echilibru sufletesc.

 Orice culoare pe care o vom folosi în această vară, ne va influența starea de spirit și felul în care ne simțim. Avem la dispoziție o paletă mare de culori, puse la dispoziție de natura înconjuratoare. De fapt, toate culorile curcubeului, astfel încât să alegem acele culori care ne fac fiecare zi încântătoare, o noua aventură, în care să pornim cu încredere, optimism și pozitivitate benefică pentru minte, corp și suflet.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...