vineri, 24 noiembrie 2017

Relaxează-te și dă voie dorințelor să intre în viața ta!



  Cu alte cuvinte,există un sistem de ghidare care ne face să înțelegem mai bine emoțiile pe care le avem și să le conștientizăm. El întotdeauna funcționează dacă îl urmărim. Î acest fel ne putem da seama ce emoții avem: pozitive sau negative, în funcție de situația respectivă. În acest caz, dacă știm cum să ne ghidăm emoțiile, atunci știm ce simțim: situația este satisfăcătoare sau nu. Dacă nu este satisfăcătoare, transmitem către Univers gândurile noastre că vrem ca acea situație să fie mai bună. Dar această transmisie trebuie făcută într-o stare de calm în care transmitem universului emoțiile noastre pozitive despre îmbunătățirea situației. Dar dacă transmitem universlui cererea de îmbunătățire într-o stare negativă, vom primi esența lucrului la care ne-am gândit, deci o situație negativă.


   Acest sistem de ghidare reprezintă emoțiile pe care le avem clipă de clipă, dar de care putem să le dirijăm într-o situație pozitivă.Prin urmare, dacă știm ce nu ne dorim, înseamnă că știm și ce ne dorim, atrăgând astfel situația dorită de noi. De câte ori simțim o emoție negativă, noi ne îndepărtăm de Sursa noastră și uităm de cel care suntem cu adevărat.

    Dupa ce am vazut cum să ne simțim bine și cum să ne dirijăm emoțiile cu ajutorul sistemului de ghidare, nu ne mai rămâne de facut nimic, decât să stăm calmi și să așteptăm. Iar când vom fi pregatiți, dorințele se vor împlini.

  Relaxează-te și dă voie dorințelor să intre în viața ta.

Gabriela Bogdan
Sursa foto: Internet


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...