duminică, 15 ianuarie 2017

Tu esti recunoscator?

    Mi-ar placea sa vad ca lumea se schimba, ca isi schimba modul de a gandi. Acestea din urma, ne afecteaza pe noi insine si planeta ca atare.
  Tu... esti recunoscator ? De cate ori ai fost recunoscator macar pentru faptul ca traiesti si respiri? Multi oameni isi doresc acest lucru si din pacate pentru ei, ori nu mai au sperante, ori gandurile lor nu mai pot fi schimbate.
  De cate ori te trezesti dimineata recunoscator si plin de multumire pentru tot ce ai in momentul prezent?
  Recunostinta pe care o ai acum in momentul prezent, nu se poate exprima in cuvinte. Poti fi recunoscator pentru orice lucru, obiect, situatie, persoana, orice altceva. Astfel, iti schimbi starea interioara, te poti trezi dimineata si sa incepi ziua cu un sentiment minunat de multumire, de recunostinta.
  Recunostinta inseamna ca esti recunoscator pentru tot ce ai si esti si ca nu alergi dupa nici o dorinta, in timp ce esti constient ca le doresti si ca fac parte din viata. Fara atasament, fara dependenta.

     Doar sa ai recunostinta pentru momentul prezent, pentru clipa de fata.

Sursa foto; Internet
Text:Gabriela Bogdan

Te simți obosit și fără poftă de viață?

  Dacă simți întotdeauna starea pe care o ai, atunci îți dai seama că te avertizează, că vei atrage situații pe care nu le dorești în via...