duminică, 13 noiembrie 2016

Tu cum iti gestionezi timpul?


 Stresul si agitatia fac parte din viata noastra. Avem impresia ca timpul zboare repede, ca timpul este un lux si ne dorim cat mai multe lucruri sa facem, dar in mod deosebit ne dorim armonie cat mai mult timp liber, liniste interioara si o dorinta imensa sa facem ceea ce ne face sa ne simtim bine.

 Timpul depinde de noi in mare masura. Noi ii dam valoarea acesteia care depinde de perceptia noastra. Nu toti oamenii sunt de acord cu aceasta teorie, insa noi trebuie sa intelegem ca, cu cat emitem vibratii negative, respectiv ganduri negative precum ca nu ne ajunge timpul, ca suntem suparati si plini de resentimente, cu atat lipsa de timp creste, va fi mai mare.
  Daca avem multe activitati, multe sarcini de indeplinit si nu ne controlam din punct de vedere energetic sau nu ne controlam emotiile, respectiv vibratiile vom ajunge intr-o stare de dizarmonie. Daca stim sa ne stapanim de agitatia cotidianului si ne focalizam asupra gandurilor care ne fac sa ne simtim bine cu privire la sarcinile pe care le avem de indeplinit, vom observa ca timpul va fi de partea noastra.
   Noi ne cream realitatea prin gandurile noastre, de aceea si gestionarea timpului depinde de noi ca sa ne bucuram de acest timp pretios.

Sursa foto: Internet
Text: Gabriela Bogdan

Te simți obosit și fără poftă de viață?

  Dacă simți întotdeauna starea pe care o ai, atunci îți dai seama că te avertizează, că vei atrage situații pe care nu le dorești în via...