miercuri, 23 martie 2016

Sa gasim intotdeauna cel mai bun gand pentru a ne simti bine!

  "Curentul starii de bine circula permanent prin tine si cu cat il accepti mai mult, cu atat te vei simti bine. Iar cu cat te vei opune mai mult, cu atat mai rau te vei simti". ~ by E si J H ~

  Cu alte cuvinte, daca reusim sa gasim cel mai bun gand atunci cand ne simtim rau din punct de vedere al starii sufletesti cat si din punct de vedere al sanatatii, vom reusi dar treptat. Nu putem sari de la o stare negativa la o stare de fericire datorita vibratiilor diferite. Starea emotionala se poate schimba treptat.
   In timp ce invatam sa ne directionam gandurile din situatii neplacute in situatii placute, vom adopta cel putin o stare de usurare si pe parcurs vom invata ca putem sa ne simtim bine in orice situatie, ca putem controla experientele de viata, oricare ar fi ele, astfel incat sa oprim fluxul de energii negative si sa facem loc energiilor pozitive, a gandurilor imbunatatite.
   Indiferent de hotararea pe care o iei, ca de azi vrei sa te simti bine si fericit, nu o vei avea decat daca emiti acele vibratii de bine si de fericire Asa cum perseverenta duce la un rezultat satisfacator, asa sa iei decizia de a te simti bine in fiecare zi, astfel incat sa constientizezi emotiile pe care le emiti, pentru a te simti bine in drumul spre destinatia aleasa.

Sursa foto:www.izome.me
Text: Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Banii aduc fericirea?

- Banii ne pot face fericiți?  Banii sunt doar pentru a fi folosiți. Nu-i bine să iubim banii. Ne va face dependenți de ei și vom uita ...