luni, 7 martie 2016

Astazi sunt cocheta si irezistibilla


O picatura de eleganta si cu o picatura de romantism rezulta o zi plina de iubire. Iubirea propriei persoane ( iubirea de sine), care face ca ziua de azi sa avem acele note aromate si irezistibile a femeii. Si iubirea celui drag, adevarate nestemate intr-o zi speciala rezervata pentru femei puternice care stiu ce vor, pentru femei pline de rafinament si  frumusete, toata aceasta formula, o creatie unica a acestei zile unice.
   Ingredientele secrete ale acestei formule care fac ca femeia sa fie iubita sunt: rafinamentul, sa fie ea insasi cu adevarat, seductia si frumusetea interioara a unei femei puternice si irezistibile.
   Haideti sa aplicam formula secreta a fericirii, nu doar astazi ci si maine si in fiecare zi si sa facem ca momentul prezent sa fie unul cu adevarat special!

Sursa foto: Internet                                                                                            Text: Gabriela Bogdan
                                                                             
                                                                                      LA  MULTI  ANI!  8 MARTIE!


Să nu ratăm momentul prezent!

    Altfel spus, unii oameni sunt înebuniți după lucruri materiale, vor cu orice preț să aibă cutare obiect, cutare lucru, aleargă după...