luni, 4 ianuarie 2016

UN NOU AN PLIN DE MAGIE! ~ LA MULTI ANI 2016!

 
PIATRA  MAGICA  A  RECUNOSTINTEI!

"Gandeste-te la binecuvantarile de care te bucuri in momentul de fata, caci orice om are numeroase motive sa se simta binecuvantat; nu te gandi la nenorocirile din trecut, desi orice om a trecut prin astfel de momente neplacute".
                 Charles Dickens 1812-1870 - scriitor

  Cu alte cuvinte, este bine sa invatam sa ne exprimam recunostinta. Recunostinta anului care a trecut si mai ales recunstinta anticipata acestui An Nou si al momentului prezent. Vom gasi o sumedenie de motive pentru care putem fi recunoscatori anului care tocmai a trecut si bineinteles multe motive si ganduri, vise, dorinte si scopuri pentru acest an nou.
  Dar cum procedam?
 S-au scris numeroase povesti despre "Piatra Recunostintei" sau'' Piatra Magica". Esential este sa nu uitam sa ne exprimam recunostinta in fiecare zi, dimineata dupa trezire pentru ziua in curs, deci o recunostinta anticipata si seara inante de culcare pentru ziua care a decurs. Aceasta poveste a pietrei recunostintei este redata si in filmul "Secretul". Ea a facut inconjurul lumii, a facut cu adevarat minuni pentru a imbogatii sanatatea dar si sa o redea in cazuri extreme de urgenta , in relatii cu oameni, cu serviciul si in viata de cu zi. Recunostinta, acest proces al dezvoltarii personale, aceasta energie pozitiva, nu trebuie sa devina o problema de a o accesa. Ea trebuie sa faca parte din viata noastra, din rutina noastra zilnica. Exprimandu-ne recunostinta, emitem acele vibratii pzitive pe care legea Atractiei le atrage si ne trimite inapoi esenta acelorasi ganduri. Este un sistem de emitere-receptie a undelor elecomagnetice.
   Ceea ce trebuie sa facem, este sa gasim o piatra oarecare, cu colturi rotunde,astfel incat sa o putem tine strans in pumn. Ea ne va ajuta sa ne exprimam recunostinta in fiecare zi, fara sa uitam si astfel sa iubim aceasta metoda de a ne exprima multumirea momentului prezent, cat si multumirea anticipata pentru ceea ce ne dorim sa realizam. Recunostinta este ca un magnet care atrage situatiile dorite de noi. asemeni legii Atractiei, functioneaza in functie de vibratiile pe care le emitem. atunci cand ne exprimam recunostinta, clar si detaliat, emitem energii pozitive, vibratii pozitive, iar legea Atractiei atrage ceea ce se aseamana.
   Desi recunostinta o putem exprima pur si simplu, pentru cei ce sunt obisnuiti, ea poate fi invatata si folosita si sub alte forme: exemplul acestei pietre care este o metoda mai folosita si cunoscuta, dar si pe un caiet n care putem nota toate binecuvantarile din ziua in curs, dar si anticipat pentru  realizarea dorintelor, a scopurilor propuse.

Sursa foto:yandex.ru
Text: Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O nouă dorință!

     ”Dorința este începutul tuturor atracțiilor. Niciodată nu te plictisești de expansiune sau de creație, întrucât ideiile și dorințel...