duminică, 6 decembrie 2015

Primul articol aparut in revista de educatie financiara:IQ Financiar



Felicitari pentru aparitia revistei IQ Financiar si multumesc echipei pentru mentionarea in revista si aprecierea facuta in aceasta revista de succes!

    Ne-am nascut unici si fericiti

" Gandurile imi tes tapiteria vietii".

Dar ce facem pentru a ne tapita viata asa cum o dorim?Cel mai important lucru este sa invatam sa gandim si ce anume sa gandim, cat mai exact si detaliat scopurilor noastre. Gandurile atrag alte ganduri de acelasi fel. Ele se duc in Univers, iar legea Atractiei face sa se intample; ne trimite inapoi esenta gandurilor predominante.
   Tot ce detinem acum este rezultatul gandurilor pe care le-am emis la un moment dat. Tot ce conteaza este sa ne revizuim modul de a gandi pentru a atrage in viata noastra ceea ce ne dorim cu adevarat, atat timp cat suntem constienti si suntem noi insine cu adevarat. Alaturi de ganduri stau emotiile noastre, fie pozitive, fie negative. In ambele cazuri primim ceva, fie o binecuvantare, fie un blestem, in functie de gandurile noastre.Ele vibreaza pe o anumita frecventa  de unde electromagnetice, iar legea Atractiei raspunde acestor viibratii prin ceea ce traim acum la gandurile pe care le-am emis.
   Ne-am nascut unici si fericiti, dar pe parcursul cresterii spirituale noi am uitat pentru ce ne aflam aici, pentru ce am primit acest dar minunat VIATA. Acum stim ca putem invata sa ne modelam lutul vietii, sa iubim, sa ne iubim si sa ne acceptam pe noi insine asa cum suntem, neconditionat.Sa alegem sa ne dezvoltam mai mult acest proces de transformare interioara pentru a trai viata pe care o dorim si la care visam.
  Unicul lucru care conteaza este ceea ce simtim. Chiar acum sti ce simti! Ce emotii ai? Cum te simti in acest moment? Nu poti sa te simti bine daca emiti vibratii de putere joasa, nu poti sa intri in posesia a ceea ce-ti doresti daca nu crezi in visul tau. Credinta este capacitatea de a vedea invizibilul si de a crede in ceea ce pare incredibil ( Napoleon Hill).Da! Sa vedem invizibilul, dorinta, inainte de a lua forma fizica, sa credem orbeste in ce am vazut si in ce am simtit, acele stari de bucurie si fericire, acel miros pe care de mult il ateptam, acele senzatii gustative sau tactile, olfactive, acea minunata imagine de nedescris pe care de mult o asteptam. Asta inseamna sa credem in cea ce pare incredibil si sa vedem invizibilul.
    Toate gandurile care sunt dublate de emotii si de credinta sunt traduse in realitate, de aceea este bine sa dezvoltam aceasta convingere, acest atribut pshic si increderea in noi insine. Astfel, viata  se va transforma ca prin magie si vom calatori frumos si impacati cu noi insine in aceasta calatorie spre destinatia aleasa.
    Fiecare zi este un dar de la Dumnezeu, de aceea avem nevoie sa fim recunoscatori in fiecare moment. Recunostinta momentului prezent, a ceea ce suntem si a ceea ce avem acum, atrage miracolele pe care le dorim atat de mult in viata noastra.

Text: Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...