luni, 17 august 2015

Esti pe aceeasi lungime de unda cu dorintele tale?

   "Daca analizezi suficient de des scenariul tau, vei incepe sa-l accepti ca fiind realitatea ta, iar atunci cand il percepi in acelasi mod in care percepi realitatea - Universul crede si raspunde in aceasi fel".~ E si J H~

        Totul se petrece Acum!

   Am  inteles ca Legea Atractiei reactioneaza la realitatea pe care o spunem in prezent, repetand in continu situatia in care ne aflam.
   Astfel,noi putem sa alegem o poveste a realitatii asa cum o dorim. Daca avem o situatie neplacuta, suntem constienti de ea si ne gandim la cea ce ne dorim de fapt,spunandu-ne detaliat ce anume ne dorim, atunci in noi se va produce o schimbare a vibratiei si implicit se va schimba punctul de atractie. Punctul de atractie este in totdeauna momentul prezent. Tot ceea ce gandim acum si mai ales la ceea ce ne concentram cel mai mult, tinda sa devina forma fizica.
   Viata ne da esenta lucrurilor la care ne gandim, chiar daca ne dorim sau nu stim acest lucru. Legea Atractiei nu greseste niciodata, de aceea de cate ori noi vorbim despre realitatea noastra prezenta, ne spunem povestea realitatii noastre viitoare.

Sursa foto: Internet
Text: Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O nouă poveste de toamnă!

  Este uimitor ce pot sa facă gândurile pozitive! Poate ieri am fost descurajați, triști, posomorâți, dar astăzi am învins orice team...