vineri, 27 februarie 2015

Spiritul zilei de vineri"Aprobarea si acceptarea de sine in momentul prezent sunt principalele doua cai prin care putem declansa schimbarile pozitive in fiinta noastra".

   Cu totii ne bucuram de ziua de vineri, ca fiind ultima zi de serviciu din saptamana. Cu totii ne place sa ne facem planuri, chiar sa sarbatorim in diferite moduri. Vrem sa ne simtim bine si sa facem doar ceea ce ne face placere.
    Buna dispozitie pe care o cream vinerea o putem crea in fiecare zi prin amplificarea constienta a gandurilor pozitive, inainte sa asteptam sa se schimbe o situatie exterioara. Putem fi fericiti in fiecare zi, din orice lucru marunt, chiar si in momentele cand avem treburi casnice. Daca ne uitam in jurul nostru deliberat, gasim cu siguranta acel lucru pentru care ne putem bucura si pentru care putem fi recunoscatori si fericiti. Atentia deliberata asupra oricarui lucru, persoana, obiect, situatie care ne face sa ne simtim bine, va atrage o stare de bunastare interioara, inclusiv aspectele pozitive din jurul nostru, iar noi putem sa aducem spiritul zilei de vineri, in fiecare zi.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O nouă dorință!

     ”Dorința este începutul tuturor atracțiilor. Niciodată nu te plictisești de expansiune sau de creație, întrucât ideiile și dorințel...