duminică, 12 decembrie 2021

Spiritul Crăciunului.

 


 Pentru noi toți, Crăciunul este o bucurie sufletească, o stare de spirit pozitivă și o adevărată magie a sărbătorilor de iarnă. Această magie a Crăciunului se află chiar în fața noastră care așteaptă să fie accesată prin recunoștința că și anul acesta suntem prezenți și sănătoși la sărbătoarea Crăciunului și plini de recunoștință pentru darurile vieții. Nu există cadou mai mare decât propria viață și propria sănătate, urmate apoi de oamenii din jurul nostru, apoi de tot ceea ce pregătim pentru această sărbătoare care exprimă însăși recunoștința pentru Nașterea lui Isus Hristos. Pornind de la această magie de Crăciun, trebuie s-o ducem mai departe în fiecare zi a vieții noastre. Sărbătoarea Crăciunului face ca oamenii să privească cu luciditate mai mare darurile vieții și să vadă viața sub alt aspect, mai pozitiv, mai plin de speranțe. Ei își dau seama că starea de spirit pe care o au de Crăciun, o pot avea în fiecare zi, pentru că fiecare zi este o capodoperă. Datorită faptului că este o mare sărbătoare, și anume, Nașterea lui Isus Hristos, Crăciunul presară praf magic peste întreaga omenire, ne umple de bucurie, de entuziasm, de creativitate, ne umple de iubire și recunoștință pentru zilele de sărbători.

Nu mulți oameni își dau seama că spiritul Crăciunului este mână în mână cu Universul, cu Dumnezeu și cu noi înșine. Este o legătură strâns legată cu starea noastră de spirit, cu emoțiile pozitive și cu Magia legii Atracției. Doar ne apropiem de această sărbătoare și deja toți oamenii au stare de spirit mai bună, nasc în ei un entuziasm aparte, o stare de bucurie și chiar dacă de Crăciun este o anumită agitație, această perioadă emite o stare de calm, un altfel de calm, iar dacă am conștientiza acest lucru, am putea să ne menținem această stare de spirit în fiecare zi. De aceea, pentru mulți Crăciunul îi poate transforma ca prin magie, în bine. Cu adevărat se zice că, Crăciunul conține un praf magic cu care toți suntem presărați cu acesta. Crăciunul este însăși Lumina care strălucește pretutindeni, dar și o lumină interioară. Ceea ce trăim de Crăciun este această magie.

Sursă foto: Internet

Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...