duminică, 28 noiembrie 2021

15 minute de creație.


"Nu există vreun lucru pe care să nu-l poți realiza dacă ști cum să-ți armonizezi gândurile. Dacă reușești acest lucru,viața însăși îți va aduce dovada armonizării tale." ~ E si J. H ~


Atât trebuie pentru a ne crea o nouă poveste de viață. 15 minute in fiecare zi. Atât este necesar pentru a ne conecta cu cele mai frumoase experiențe pe care le dorim să le experimentăm în realitatea noastră.
15 minute pentru o creatie aleasă deliberat în care ne bucurăm de sănătatea noastră fizică și psihică, de corpul nostru, de realitatea pe care o dorim, de lucruri, obiecte, persoane. Și cele mai bune momente sunt acelea în care ne simțim bine. Atunci vibrațiile sunt de înalta putere în care putem profita de cele 15 minute de creație. Unicul scop în această creație este să ne simțim bine, nu să corectăm o situație pe care nu o dorim. Emoțiile ne arată dacă suntem la unison cu dorințele noastre. Le putem alege deliberat pentru a ne modela viața pe care o dorim.

Gândurile au mare putere asupra noastră, a realitatii, de aceea cu puțin efort de 15 minute în fiecare zi, vom avea rezultate bune, vom ajunge să credem ceea ce am creat și în timp vom vedea creația noastră. Legea Atracției răspunde la gândurile noastre, la emoțiile pe care le emitem și la vibrația lor,nu la ceea ce avem în prezent, deși nu trebuie excluse din creație dacă ne dorim și suntem în armonie cu ele.Singura condiție să fie ceea ce ne dorim cu adevărat să experimentăm în realitatea noastră și să fim conectați din punct de vedere energetic.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

2 comentarii:

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...