luni, 21 iunie 2021

O oază de recreere pe litoralul Mării Negre!

 
Fiecare dimineață pe litoral este o binecuvântare. Sunt recunoscătoare pentru fiecare moment petrecut aici. Soarele își întinde razele pe tot cuprinsul mării. Fiecare rază de soare conține o culoare, iar tot ceea ce emană soarele este proiectat în tot universul. Știm că lumina soarelui, dar și razele lui, dau o stare de bine tuturor. Fără soare nimic n-ar exista pe pământ. Nici oamenii n-ar exista, n-ar exista culorile, frumosul și iubirea. Starea de spirit poate fi influențată și ea de lumina soarelui.


Acum, atmosfera se încălzește, marea îmbrățișează căldura soarelui, iar valurile jucăușe dansează în compania pescărușilor. Nisipul cu scoici mici și mari  se încălzesc, iar briza mării domină aerul sărat. Apa spectaculoasă a mării ca de cristal devine ca un smarald șlefuit. Natura își urmează legile ei fără excepție. Nici o lege a naturii nu poate fi încălcată. Ele funcționează chiar dacă noi înțelegem sau nu.


Dacă ne menținem starea de spirit îmbunătățită și dacă credem cu tărie că legea Atracției funcționeză, dacă înțelegem că există o putere în tot universul care reacționează la toate gândurile noastre și la tot ce vibrează în acest univers, înseamnă că înțelegem faptul că punctul de atracție este întotdeauna momentul prezent. În fiecare clipă în care ne gândim la ceva, noi creăm. În fiecare moment în care gândim deliberat, activăm legea Atracției. Dar tot ceea ce creăm în fiecare moment, depinde de vibrațiile pe care le emitem, iar legea atracției reacționează la aceste vibrații. Astfel, putem face o corelație între ceea ce gândim și ceea ce se manifestă în experiența noastră de viață.


Atunci când ne bucurăm de fiecare moment prezent sau atunci când apreciem și suntem recunoscători, de fiecare dată activăm o vibrație. Puterea legii Atracției se va arăta din nou în alte trăiri și situații care ne fac să apreciem și să fim recunoscători pe timp mai îndelungat. Și astfel, procesul continuă dacă nu ne schimbăm starea de spirit.



Marea întotdeauna a fost considerată o oază de recreere, de distracție și de iubire. Lăsând la o parte cele mai mari tragedii ce au avut loc de-a lungul timpului, Marea rămâne o energie pozitivă. Oamenii astfel, se conectează cu pământul mamă (nisipul) în cazul nostru, se conectează cu aerul și marea. Mersul desculț pe nisip, mirosul aerului sărat, simțul vizual, dar și cel auditiv, ne conectează cu noi înșine și cu tot universul. Toate aceste simțuri sunt interpreți vibraționali. Tot ceea ce simțim, tot ceea ce vedem, mirosim și auzim sunt vibrații în mișcare.



Valurile înspumate se sparg de țărm, apoi se retrag, apa se liniștește, devine lină, iar zgomotul valurilor sparte de țărm și mirosul aerului ne încăntă simțurile și starea de spirit și  ne linișteste.Vibrăm odată cu marea, ea ne umple de energie, de visuri și de iubire. Luna intră în decor luminând marea întunecată. Luminițele de pe țărmul mării fac parte din decorul feeric al litoralului. Totul sclipește în decorul țărmului, doar luna stă și veghează în întunericul nopții până la răsăritul soarelui.

Gabriela Bogdan







4 comentarii:

  1. Bună dimineața, Gabriela. Să ai parte de un concediu plin de relaxare si voie bună!
    Calde salutari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu drag o Zi Minunată Prietenă dragă .
    Î-ți doresc o Duminică plăcută .
    Și din îndepărtare cu drag o Îmbrățișare
    ♥️🥂🍾🌞🌞🌞🌞🌞🌞

    RăspundețiȘtergere

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...