joi, 4 octombrie 2018

Hai, nu fi trist! Nici toamnei nu i-ar plăcea!

 

  Oricare ar fi motivele sa nu ne placa acest anotimp, noi înșine suntem rezolvarea acestei probleme: iubirea de sine si acceptarea. Și toamna trebuie să ne simțim bine, indiferent de vremea de afară. Chiar dacă vremea este mohorâtă și ne scade pofta de viață, putem să ne bucurăm de noi înșine, de liniștea sufletească, de relaxare și de iubire. Fiecare moment să-l facem special și să-l privim cu seninătate, calm, bucurie și iubire. Știm că iubirea dizolvă toate problemele. Atunci când suntem plini de iubire și lucrurile le vedem altfel, într-un mod pozitiv, prețuindu-le. Bucurându-ne de fiecare moment, ne bucurăm de fapt de noi însine. Noi creăm starea unei bune dispoziții al fiecărui moment.

 Cum te simți când afară este înorat, rece și plouă? Iti dă o stare de astenie, de oboseala? Si nu te simți bine în pielea ta!


  Orice vrem să realizăm, începem întotdeauna cu noi înșine. Căutam aspectele pozitive, oricât de nesemnificative ar părea. Putem crea noi schimbări, chiar si în gândire.O curățenie sufletească și a minții, o curățenie a gândurilor care nu ne dau pace, de care nu suntem mulțumiți, de dezamăgiri și convingeri limitative, care ne limitează până la un anumit punct. Noi avem puterea să ne schimbăm pe noi însine, să ne schimbăm gândurile și convingerile. Ne întoarcem întotdeauna fața spre recunoștintă. Ea ne dă pacea sufletească, gândurile bune și acea convingere, că și toamna putem fi bucuroși și fericiți. Dar ca să avem gânduri bune, trebuie să ne eliberăm de cele rele. Luăm fiecare cămăruță a sufletului și a minții, o ștergem de praf de toate nemulțumirile și tristețile,ca și când am face curat în casă și invităm iubirea la ea acasă. Iubirea este cea care ne umple de bucurie și entuziasm, de apreciere și recunoștință, ne dă pofta de viață, încărcați cu energie pozitivă, îndrăgostiți de viață.

  Toamna nu este mohorâtă, este frumoasă. Ea este perfectă așa cum e, pentru că însăși legile naturii sunt perfecte așa cum sunt, pe care trebuie sa le respectăm și sa le acceptăm.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...