joi, 13 septembrie 2018

Să fie o zi bună!

 

  Atunci când decidem să avem o zi bună, suntem aliniați energetic cu-cel-care-suntem-cu-adevărat. Cu alte cuvinte, suntem aliniați cu Sursa noastră, cu Dumnezeu și tot ceea ce ne face să vedem lucrurile altfel, dintr-o perspectiva mai bună. Tot ce trăim, trăim din perspectiva gândurilor: gândim, ne imaginăm ce am gândit, iar dacă vibrația este foarte puternică, poate lua o formă fizică mult mai repede.

  Ca să începem o zi bună, trebuie să începem cu gânduri bune. Acele gânduri despre situațiile sau lucrurile care vrem să aiba loc cu succes. Cu cât menținem această stare bună și  ne retragem atenția de la ceea ce nu mai dorim în viața noastră, cu atât atenția noastră se îndreaptă tot mai mult la ceea ce ne dorim cu adevărat. Indiferent ce apare de-a lungul zilei, cu ajutorul ghidării gândurilor putem ține pasul cu noi înșine care suntem cu adevărat, adică să adoptăm un calm și o liniște sufletească. Orice emoție negativă, înseamnă că ne separăm de cel-care-suntem-cu-adevărat. Cu alte cuvinte, ne îndepărtăm de starea de bine.


 Atunci când ținem cont de ceea ce simțim în fiecare moment și am învățat să ne controlăm emoțiile, vom atrage situații care să fie pe aceeași lungime de undă cu scopurile noastre în fiecare zi. Indiferent ce facem, scopul nostru este să ne simțim bine, să nu ne mai facem griji cu ceea ce nu ne face bine. Unicul scop al vieții este starea de bine.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...