marți, 21 martie 2017

O primavara colorata.


  Un sezon nou incitant care pune in valuare noile culori ale acestei perioade ale anului. O primavara colorata depinde de culorile pe care le insusim sufleteste, respectiv starea noastra de spirit, gandurile pozitive dar si felul in care aratam si ne simtim.

 Pentru fiecare insusire in parte exista o culoare care exprima felul in care ne simtim.

 Din puctul meu de vedere, culorile cu care vrem sa personificam primavara in lumina care descompune cele sapte culori, reprezinta felul in care ne imbracam referitor la culori, acea culoare care exprima starea noastra de spirit, acel soare interior care ne poate dispune chiar daca afara nu este soare. De aceea se zice " sa ai soare in suflet".

 Dupa toate acestea, culorile continua cu ceea ce vedem si percepem in realitatea noastra, intr-un mod pozitiv sau intr-un mod negativ.

 Ca sa fim siguri de un lucru, haideti sa intampinam pimavara in culorile ei calde si atragatoare care emana ganduri pozitive, care emana veselie si bucurie, zambete si imbratisari, plimbari, distractie si altele. Totul este gratuit, dar sa nu uitam niciodata de soarele nostru interior.

Foto: Gabriela Bogdan
Text: Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Astăzi, dragoste!

    Atunci când suntem -cel care suntem cu adevărat-, cu alte cuvinte, atunci când ne simțim bine, fizic, psihic și spiritual, suntem pe...