marți, 18 octombrie 2016

Posibilitatile care te pot entuziasma in puterea ta personala.



" Daca doresti sa-ti modelezi propriul destin, trebuie sa-ti formezi noi tipare emotionale astfel incat starea pozitiva de spirit sa devina o obisnuinta pentru tine. In acest scop, trebuie sa practici literalmente increderea in sine, inspiratia si credinta, gandind si actionand intr-o maniera care sa reflecte ceea ce simti".  ~by P Mc Cooll ~

 Cu alte cuvinte, ca sa treci mai usor prin viata, accepta realitatea asa cum o ai, cu bune si cu rele. Daca fugi de ea, adica sa o respingi din cauza nemultumirilor, oriunde vei merge si orice vei face, te vei lua pe tine asa cum esti in momentul prezent si nimic nu se va schimba.
  Daca iti accepti realitatea pe care o ai acum, gandindu-te ca ea este doar temporara si ca totul se schimba( nimic nu ramane static, conform legii vibratiei), vei putea trece cu usurinta peste toate obstacolele. De fapt, tot ce se intampla in jurul tau, totul este temporar datorita acestei legi a fizicii care afirma ca tot ce exista se manifesta prin vibratii aflate in miscare si controlata de minunata lege a Atractiei.Altfel spus, aceste vibratii sunt insusi emotiile tale, care sunt cele mai puternice vibratii dintre cele cinci simturi: auzul, vazul, mirosul,gustul si pipaitul.
   Daca iti dai seama de aceste vibratii, si le folosesti constient, iti vei putea crea realitatea pe care ti-o doresti si implicit viitorul.

Sursa foto: Internet
 Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...