marți, 13 septembrie 2016

Colecția de gânduri bune ale toamnei.





"Starea de bine trebuie doar s-o accepți.Precum procedezi cu aerul pe care-l respiri, trebuie doar să te deschizi și să atragi starea de bine în ființa ta". ~ by E și J Hicks~

  Ca orice colecționar de lucruri și obiecte, gândurile pot face parte din aceeași categorie, să adunăm doar gândurile pe care le dorim și ne fac să ne simțim bine. Știm că gândurile pot fi schimbate, așa cum dorim, dar de asemenea știm că gândurile pot lua forma fizică și acționează asupra momentului prezent.

 Dacă am înțeles cine suntem cu adevărat și am învățat să creăm prin gândurile și imaginile noastre, înseamnă că am înțeles că suntem puternici, că putem crea starea de bucurie și că acceptăm starea de bine și conform legii Atracției atragem esența lucrurilor la care ne-am gândit, pe care le-am creat, circumstante, locuri, evenimente dintre cele dorite de noi. Iar când simțim bucurie, toate circumstanțele se schimbă și fiecare celulă din corpul nostru reacționează la acest sentiment, la aceste gânduri de stare de bine.

    Chiar dacă știm sau nu știm, noi întotdeauna atragem lucrurile la care ne-am gândit, noi întotdeauna suntem iubiți, iubim la rândul nostru și putem să căutam deliberat dovezi de bucurie și prin aceste sentimente de iubire și de stare de bine întelegem natura ființei noastre și ne putem focaliza atenția doar asupra lucrurilor bune, a dragostei, a armoniei, a bucuriei, a sănătății, să colecționăm aceste gânduri și să  acceptăm în viața noastră  toată această stare de bine,să ne inunde corpul, mintea și întreaga conștiință.

Sursa foto: Internet:
 Gabriela Bogdan

2 comentarii:

  1. Aceste rânduri transmit un mesaj profund despre puterea gândurilor și a intențiilor noastre în viață. Ele subliniază că gândurile noastre pot influența realitatea noastră și că avem capacitatea de a atrage lucrurile pozitive în viața noastră prin concentrarea asupra iubirii, a bucuriei și a stării de bine. Acest mesaj ne încurajează să fim conștienți de puterea noastră de a alege și de a ne focaliza pe lucrurile care ne aduc fericire și armonie. Este o perspectivă frumoasă și inspirațională despre modul în care putem să trăim o viață plină de bucurie și satisfacție.

    RăspundețiȘtergere

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...