marți, 13 septembrie 2016

Colectia de ganduri bune ale toamnei.

"Starea de bine trebuie doar s-o accepti.Precum procedezi cu aerul pe care-l respiri, trebuie doar sa te deschizi si sa atragi starea de bine in fiinta ta". ~ by E si J Hicks~

  Ca orice colectionar de lucruri si obiecte, gandurile pot face parte din aceeasi categorie, sa adunam doar gandurile pe care le dorim si ne fac sa ne simtim bine. Stim ca gandurile pot fi schimbate, asa cum dorim dar de asemenea stim ca gandurile pot lua forma fizica si actioneaza asupra momentului prezent.

 Daca am inteles cine suntem cu adevarat si am invatat sa cream prin gandurile si imaginile noastre, inseamna ca am inteles ca suntem puternici, ca putem crea starea de bucurie si ca acceptam starea de bine si conform legii Atractiei atragem esenta lucrurilor la care ne-am gandit, pe care le-am creat, circumstante, locuri, evenimente dintre cele dorite de noi. Iar cand simtim bucurie, toate circumstantele se schimba si fiecare celula din corpul nostru reactioneaza la acest sentiment, la aceste ganduri de stare de bine.

    Chiar daca stim sau nu stim, noi intotdeauna atragem lucrurile la care ne-am gandit, noi intotdeauna suntem iubiti, iubim la randul nostru si putem sa cautam deliberat dovezi de bucurie si prin aceste sentimente de iubire si de stare de bine intelegem natura fiintei noastre si ne putem focaliza atentia doar asupra lucrurilor bune, a dragostei, a armoniei, a bucuriei, a sanatatii, sa colectionam aceste ganduri si sa  acceptam in viata noastra  toata aceasta stare de bine,sa ne inunde corpul, mintea si intreaga constiinta.

Sursa foto: Internet:
 Gabriela Bogdan

Convingerea în propria bunăstare.

  Altfel spus, trebuie să ai convingerea că nu așa stau lucrurile cum crezi tu. Totul este în mintea ta daca te îmbolnăvești. Dacă mergi...