luni, 20 iulie 2015

Clipe si trairi ...


   Privesc cum valurile inspumate se apropie de tarm, se sparg si apoi se retrag. Luna incepe sa-si faca aparitia luminand in marea intunecata.
   Aceste clipe, aceste trairi, imi aduc aminte cat de minunata este viata. In fiecare zi si in fiecare moment sunt lucruri pentru care sunt recunoscatoare si astfel imi schimb starea interioara de spirit care atrage dupa sine alte momente pentru care sa ma simt la fel.
   Privesc frumusetile locului unde ma aflu si savurez acest moment unic de entuziasm, care ma face sa cred ca se va petrece si in viitor.
    Astfel de frumuseti, se intampla in fiecare zi, doar sa fim constienti de ele.
 Atmosfera se raceste,iar  nisipul cu scoici mici si mari sunt uscate de soarele care a dogorit, iar briza  domina aerul sarat al marii.  Privesc cum apa spectaculoasa a marii ca de cristal isi schimba culoarea ei unica ca de smarald si raman impresionata de tot peisajul intim si frumos.
    Accept cu usurinta toate schimbarile din viata mea, ma accept pe mine insami si fiecare zi care trece aici este o bucurie.
     Astazi este o seara frumoasa.

                                                          Va continua.

Foto: Internet
Text: Gabriela Bogdan



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...