sâmbătă, 5 septembrie 2020

O toamnă cu stare de bine!

 
  
  Starea de spirit pe care o avem ne influențează acțiunile. Oriunde mergem și orice facem trebuie să ne simțim bine. Organismul nostru este conceput sa se simtă bine. Atunci când nu se simte bine se îmbolnăvește, nu neapărat de o boală propriu zisă, poate să fie emoții negative, oboseală, stres și alte stări interioare și psihice. Dacă organismul continuă să se simtă rău, el poate fi îmbolnăvit din cauza acestor stări interioare negative. Starea de bine pornește de la gândurile bune, de la gândurile pozitive, de la bucurie, de la conștientizarea tuturor lucrurilor din viața noastră, a oamenilor de langă noi si de la tot ce percepem vizual. Tot ce contează este cum vedem noi situațiile și cum încercăm să ne redresăm atunci când lucrurile nu sunt așa cum ne-am dori.


 Chiar dacă a venit toamna si vremea mohorâtă poate pune stăpânire pe noi, pe psihicul nostru, noi avem puterea de a  alege cum vrem să ne simțim. De a ne alege conștient gânduri care să ne facă să ne simțim bine în orice situație. Atunci când conștientizăm toate gândurile pe care le emitem și emoțiile pe care le avem, putem să operăm în experiența noastră de viață și să ne ghidăm în funcție de aceste emoții și gânduri. Indiferent ce se poate întâmpla în viața noastră, nu putem sări de la emoții negative la o stare de fericire. Lucrurile trebuie luate gradual, putem încet, încet să ieșim din starea de influență și să trecem la o stare un pic mai bună,  la una și mai bună, prin simpla schimbare a gândurilor, din gânduri negative în gânduri din ce în ce mai pozitive. Avem suficient timp la dispoziție pentru a ne schimba starea de spirit, dar cu cât mai repede, cu atât mai bine, pentru noi. Toamna ne așteaptă, toamna ne oferă o sumedenie de situații, de lucruri, de tot ce poate crea natura pentru a ne simți bine cu adevărat.

Sursă foto: Internet
Gabriela bogdan

3 comentarii:

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...