marți, 29 decembrie 2020

Un sfârșit de an echilibrat.

 


  Atunci când suntem liniștiți, când avem liniște sufletească, armonie și iubire, universul simte și vibrează odată cu noi, recepționează și răspunde în același fel, este împreună cu noi, ne susține și ne ajută în funcție de noi și de gândurile noastre. Noi acceptăm, ne simțim bine, simțim pace, iubire, liniște în sufletul nostru. Universul recepționează mai departe vibrațiile noastre și răspunde în același fel. În această stare de spirit suntem vii, echilibrați și plini de viață. Încheiem acest an cumpătați și conectați cu universul și cu tot ce ne înconjoară.. Iar atunci când suntem conectați cu tot ce este în cer și pe pământ recepționăm doar ceea ce ne face să ne simțim bine.  Această conexiune cu noi înșine, cu universul și cu tot ce ne înconjoară nu este altceva decât vibratiile iubirii. Iubire de Dumnezeu, iubire de noi înșine și iubirea celor dragi, iubire pentru o artă, pentru un hobby, pentru un animăluț de casă și pentru tot ce înseamnă viață pe pământ. Noi suntem făcuți cu această putere de a putea deține controlul echilibrului emoțional. Atunci când emoțiile noastre sunt echilibrate, gândurile și emoțiile fuzioneaza pe aceeași lungime de undă, iar atunci când ne iubim pe noi înșine gândurile pozitive și convingerile reflectă starea noastră interioară, starea de spirit. Cu alte cuvinte, încet, încet, începem sa ne cunoaștem mai bine pe noi înșine, să ne iubim și să ne acceptăm așa cum suntem în acest moment. Iar în acest sfârșit de an putem spune cu mâna pe inimă că am învățat numeroase instrumente si tehnici pentru a ieși din starea de dizarmonie și a intra in starea de armonie care ne asigură o stare de bine interioară, conștientizarea emoțiilor și controlul absolut asupra gândurilor. Altfel spus, există o legătură între minte și corp și rezultatele din viața noastră.

       Eu vă mulțumesc că m-ați urmărit și în acest an care tocmai se încheie. Vă doresc să vă iubiți și acceptați necondiționat, un An Nou Fericit cu sănătate, împliniri și să fiți mulțumiți de ceea ce sunteți și de ceea ce aveți - dornici de mai mult.

                                                               LA  MULȚI  ANI!

Sursă foto: Internet

Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...