duminică, 20 decembrie 2020

Darurile de Crăciun!

 


 Darurile Universului sunt inepuizabile, dar darurile de Crăciun sunt magice. Au așa, o iubire în ele, suflet și sentimente. De fapt, de Crăciun totul este magic, atmosfera și sufletul nostru.  Magia plutește atunci când credem în ea. Fluxul de energie circulă în abundență în viața noastră. Fericirea este sursa vieții, de aceea, tot ce este valoros în viața noastră, face să se înmulțească înmiit atunci când este dăruit. Darurile întotdeauna sunt pline de însemnătate și valoare sentimentală, sufletească și emoțională. Atunci când dăruim, acel sentiment pe care îl avem, face să primim înapoi la locul și momentul potrivit. Legea dăruirii și a primirii face să umple golul rămas atunci când a fost dăruit ceva. Niciodată să nu ne facem griji atunci când dăruim din puținul nostru. Această lege a Dăruirii și Primirii face să compenseze ce am dăruit. Primim înapoi din prisma realității fiecăruia și nevoile lui. De aceea, legea dăruirii și a primirii dă voie dorințelor și lucrurilor să apară în viața noastră, este un proces minunat pentru care ne bucurăm de rezultatele noastre, atunci când ținem cont de aceste legi universale.

Legea Dăruirii și a Primirii se definește ca nesfârșită, cu o putere uluitoare, de aceea și în lumea gândului, când vrem să cultivăm o idee nouă, trebuie să renunțăm la cea veche. Cu cât eliminăm gândurile negative, cu atât au loc gândurile pozitive. Acestea sunt daruri de la Dumnezeu care ne trimite esența gândurilor noastre îmbunătățite. Niciodată nu rămânem în lipsă, legea Dăruirii și a Primirii funcționează fără excepție. Face să umple golul rămas atunci când a fost dăruit ceva.

         Vă doresc CRĂCIUN  FERICIT, iar magia Crăciunului să vă însoțească mereu!

Sursă foto: Internet

Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...