marți, 8 decembrie 2020

Un Crăciun cu stare de bine!

 

 Tot ce contează este să ne simțim bine, iar de Nașterea Domnului Isus Hristos, nu există să nu ne simțim bine, cu pace în suflet, cu bunătate, să apreciem și să fim recunoscători pentru această viață, pentru sănătatea noastră și pentru că suntem oameni și putem să discernem ce este bine și ce este rău. Pentru că într-adevăr, atunci când ne simțim bine îl simțim pe Dumnezeu în sufletul nostru. Iar atunci când avem credință, El ne îndrumă și ne ajută. Toate gândurile și starea de bine pe care o avem, înseamna că suntem conectați cu Dumnezeu. El ne vrea fericiți și sănătoși, credincioși și să-l iubim. De aceea, atunci când lucrurile nu sunt așa cum am dori, este suficient să ne gândim la Dumnezeu ca sentimentele negative să dispară. Starea de bine o putem cultiva mereu, în fiecare zi, nu doar de sărbători. Echilibrul emoțional ne ajută să conștientizăm gândurile noastre atunci când sunt bune și atunci când sunt rele. De aceea, atunci când avem gânduri negative, să le conștientizăm și să le lăsăm sa se dizolve.

Nu există sărbătoare a Craciunului să nu fie magică. Chiar dacă unii nu văd nici o magie, ea totuși există atunci când crezi în ea. Simplul fapt că ne simțim bine și conștientizăm acest lucru, înseamna că este magie, o zi magică, pentru că suntem sănătoși, iar ziua decurge liniștită, ne bucurăm de orice lucru, de orice întâlnire, de orice atingem și vedem. Nu trebuie să sărim în sus de extaz, trebuie doar să conștientizăm aceasta stare magică și să mulțumim.

Dacă nu crezi în magie, nu o vei vedea. Cât de mult face ca în ziua de Craciun să vezi magia, dar și în oricare altă zi, viața să fie magică.

Sursă foto:Gabriela Bogdan

Text:Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...