luni, 14 decembrie 2020

Crăciunul este în sufletul nostru.

 


 Crăciunul este în sufletul nostru. El începe întotdeauna cu noi înșine. Există clipe de nostalgie a ceea ce a fost frumos în trecut și clipe de bucurie și armonie ce este in prezent, dar indiferent cum, fiecare an are o nouă aromă a Crăciunului pe care noi îi dăm savoarea. Dar indiferent de situație, Craciunul este cea mai frumoasă sărbătoare care ne face să ne schimbăm starea de spirit, să fim mai buni, să fim plini de viață, care emană bună dispoziție și ne inspiră mai mult ca oricând. Crăciunul ne face să fim mai aproape de cei dragi, să scoatem din noi mai mult iubirea, acel sentiment care ridică vibrația inimii și transformă atmosfera într-un Craciun magic.

Iubirea, credința și recunoștința face ca această sărbătoare a Crăciunului să fie magică. Atunci când suntem recunoscători pentru această sărbătoare a Crăciunului și nu doar de Crăciun, când sufletul nostru este liniștit, împăcat și plin de iubire, face ca magia să apară în viața noastră. Magia Crăciunului este o stare de spirit. Iar atunci când suntem conștienți de această magie, prin fericirea lucrurilor mărunte și aprecierea fiecărui moment, când suntem bucuroși și plini de viață, primim în continuare rezultate magice. Asta înseamnă de fapt magia: bucuria, recunoștința, aprecierea, pretuirea, clipele cu adevărat trăite într-un mod conștient și detașarea de lucrurile negative sau de gândurile negative. Atunci când suntem recunoscători, mulțumiți și bucuroși, vibrațiile pe care le emitem, universul crede și ne răspunde în același fel.

Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...