miercuri, 16 iunie 2021

Vacanță la Marea Neagră.




Atunci când credem cu tărie că merităm ceva, atunci când gândurile noastre au puterea de a ne inspira o dorință și atunci când gândurile și dorințele sunt pe aceeași lungime de undă, universul caută mijloace pentru a le transforma în realitate. Cunoaștem faptul că, noi oamenii trăim într-o lume a vibrațiilor și că tot ceea ce gândim și simțim emit vibrații în tot universul controlat de atotputernica Lege a Atracției. Această lege imuabilă respectă și îndeplinește tot ceea ce emitem noi. Ea ne dă întotdeauna esența gândurilor noastre în funcție de energia, puterea și vibrația lor. Gândurile predominante, de același fel care sunt pe aceeași lungime de undă cu dorințele noastre, adunate împreună au o anumită frecvență de vibrație mult mai mare decât primul gând emis, ele devin din ce în ce mai puternice până sunt transformate într-o formă fizică. Acest proces al legii Atracției ne face să înțelegem cum funcționează această lege, cum se îndeplinesc dorințele sau cum se face o rugăciune.

 Si iată, în timp ce scriu aceste rânduri, soarele apare la orizont la Marea Neagră. Puterea lui binefăcătoare umple fiecare particulă de pe mare și de pe uscat. Soarele își întinde razele în marea învolburată pentru a o încălzi. Ea primește bucuroasă căldura ei, iar valurile ei puternice îmbrățișează soarele și se sparge de țărm. Privesc cu bucurie miracolul naturii, trăiesc cu luciditate acest moment și deschid larg brațele pentru a primi binecuvântările acestei vacanțe. Iar eu Mulțumesc!

Gabriela Bogdan

 





Un comentariu:

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...