joi, 11 martie 2021

Totul este energie, totul vibrează!

  


 Tot ce există se află în vibrație. În tot universul și tot ce este în apă, în sol și în aer, vibrează pe o anumită frecvență. Noi oamenii suntem energie, tot corpul nostru vibrează pe o anumită frecvență care nu poate fi decât perfectă. Atunci când frecvența nu este perfectă, înseamnă că noi nu suntem pe aceeași lungime de undă cu dorințele noastre. Cu alte cuvinte, noi nu suntem Cel Care trebuie să fim cu Adevărat, nu suntem una cu Dumnezeu și cu alte cuvinte, suntem plini de emoții negative. Atunci când suntem plini de emoții negative, energia noastră coboară și vibrăm pe o frecvență joasă. Atunci când coborâm energetic, corpul nostru se simte rău, sufletul este trist,iar mintea întunecată. Pur și simplu suntem închiși în propria celulă a minții care nu dă voie ca energia să circule pentru o viață sănătoasă și fericită. 

 Dacă corpul nostru este energie, la fel și gândurile noastre sunt energie. Atunci când ne gândim la ceva, emitem o vibrație și datorită legii Atracției primim înapoi esența gândului emis, pentru că atunci când ne gândim la ceva datorită legii Atracției atragem în realitatea noastră un gând corespondent gândului emis. Dacă primul gând activat i se alătură cel de-al doilea gând atras datorită legii Atracției și i se mai alătură un gând sau două gânduri de același fel, primul gând devine un gând dominant. Gândul dominant continuă să crească în energie până devine o convingere. Iar atunci când gândul a devenit convingere, apare într-o formă fizică în viața noastră, fie printr-un simptom de discomfort fizic, fie prin lucruri, obiecte sau persoane în viața noastră. De aceea, toată energia gândurilor pe care le emitem, fie negative, fie pozitive, corpul nostru le transformă în emoții negative sau pozitive. Aceste emoții sunt traduse de cele cinci simțuri: văz, auz, simțul tactil, miros și gust. Cu aceste simțuri traducem realitatea în care trăim. Fiecare simț se transformă într-o emoție, iar emoțiile sunt energii. 

 De exemplu, cand ne gândim la o prăjitură emitem o energie, o vibrație, o emoție, un sentiment de plăcere. Energia este activată, gândul vibrează, iar datorită legii Atracției atragem ceea ce am emis, adică o prăjitură. Altfel spus, ceea ce gândim, primim rezultatul gândului emis, un alt gând alăturat primului până devine un gând dominant, iar gândul dominant activat în continuare, devine o convingere. Lăsăm gândul deoparte, ne detașăm de el, legea atracției lucrează în continuare. A venit momentul să primim esența primului gând emis: o prăjitură. Este lege.

Sursă foto: Internet

Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...