joi, 18 martie 2021

Starea de bine chiar la tine în pat!

 









Nu! Nu vă gândiți că astăzi vom vorbi despre un anumit tip de pat sau despre vreo firmă de așternuturi. Nu! Vom vorbi despre unul dintre efectele care le poate avea confortul patului și al așternutului. Unul dintre acestea este efectul de a atrage un somn odihnitor, o stare de bine chiar în patul tău. Dar ca aceasta să aibă un efect colosal depinde de noi înșine.
Totul depinde de noi în mare măsură. Depinde de ceea ce gândim, de emoțiile noastre de-a lungul unei zile, de alimentație sau de stilul de viață la modul general și nu în ultimul rând, de SOMN. Despre asta vom vorbi astăzi. SOMNUL!

Somnul este perioada de timp în care energiile se refac și regenerează corpul fizic. De aceea, este foarte important, când ne așezăm seara în pat să ne gândim doar la aspectele bune care au avut loc în ziua în curs, iar pentru a doua zi să anticipăm cum dorim să decurgă ziua.

 

 Dacă adormim cu gânduri negative, precum că am avut o zi proastă, dimineața când ne vom trezi vom avea aceleași gânduri pesimiste, agitație, frică , nesiguranță și implicit vom atrage situații neplăcute.

 Este important, seara când mergem să dormim, să evităm toate nemulțumirile care au avut loc, să ne detașăm de ele și să încercăm să contemplăm patul, confortul patului, molicinea așternuturilor și senzația de destindere al corpului, al întregului organism care este pe cale să se regenereze după o noapte odihnitoare.

 A doua zi suntem complet regenerați, energizați pozitiv, proaspeți și cu gânduri creative din perspectiva dorintelor noastre pentru noua zi de activități.

Sursa Foto: Internet

Gabriela Bogdan



2 comentarii:

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...