miercuri, 29 decembrie 2021

O noapte fantastică! La mulți ani!

 


Înainte cu două zile de finalul anului 2021, mulțumesc anului pentru că am învățat multe lucruri noi, mulțumesc pentru că sunt sănătoasă, mulțumesc pentru toate momentele frumoase dar și pentru momentele mai puțin frumoase, pentru că și din aceste momente am învățat ceva. Întotdeauna învățăm lucruri noi, pentru că însăși viața este o școală, iar profesorii din această școală nu sunt alții decât experiențele noastre personale. De aceea, în acest an care este pe sfârșite am învățat mai mult să ne echilibrăm emoțiile orice ar fi. Am ajuns la sfârșit de an să ne bucurăm de noi, sa ne iubim mai mult pe noi înșine, să apreciem mai mult și să fim recunoscători mai mult decât am fost. Am îvățat în acest an să prețuim mai mult viața care este cel mai minunat dar dintre toate.

Revelionul se apropie încet, încet, dar sigur și este meritul nostru să-l sărbătorim așa cum credem noi de cuviință. Trecerea dintre ani este unul dintre cele mai frumoase momente, începând cu crăciunul. Revelionul merită să fie sărbătorit, noi merităm să ne bucurăm de o noapte magică în lumina scânteietoare a artificiilor și bineînțeles luminile care strălucesc în case și în afara caselor. Fiecare revelion rămâne un moment de neuitat, presărat cu un praf magic care ne face să strălucim toți, din cap până în picioare, ne face să râdem, să ne bucurăm cu adevărat de distracție și de prieteni și să apreciem aceste momente irezistibile. Un întreg arsenal de lumini, de instalații și muzică, ne acompaniază starea de spirit și pictează atmosfera în cele mai calde și colorate nuanțe. Vestimentația ne face să ne simțim bine în pielea noastră, machiajul și coafurile ne ridică la cel mai înalt grad de stare de bine, de optimism, de relaxare și voie bună.

O noapte fantastică ne învăluie în nuanțe de iarnă acompaniați de fulgii jucăuși și atmosfera de poveste la intrarea noului an, ne farmecă și ne vrăjește până la răsărit. Pentru că merităm tot ce-i mai bun în această viață.

                      Vă doresc un AN  NOU FERICIT! La mulți ani!

Sursă foto: Internet

Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...