sâmbătă, 3 aprilie 2021

Să ne vindecăm mintea, trupul și sufletul!

 


Mai bine spus, să acordăm o atenție deosebită asupra minții, trupului și sufletul, pentru că orice am face și oriunde am merge, le luăm cu noi. Să începem cu fiecare în parte pentru a le vindeca, pentru a le hrăni și pentru a le întreține. Putem vorbi cu ele, pentru a ne răspunde de ceea ce au nevoie sau nu au nevoie că nu le face bine: sunt obosite? sunt stresate? Să ascultăm vocile subtile care ne transmit ce este în neregulă cu ele și să le dăm instrucțiuni precise. Subconștientul va răspunde întrebărilor noastre. El execută întocmai ceea ce-i transmitem noi. Așa cum tot ce există în univers și funcționează perfect, după anumite standarde, așa si corpul și mintea noastră funcționează perfect, după anumite standarde pe care noi le impunem. Corpul și mintea noastră ascultă comenzile noastre. Tot ceea ce transmitem subconștientului, acesta pune în aplicare organelor, minții și a sufletului. 

De aceea este important starea noastră de spirit, gândurile noastre, dorințele noastre, faptele noastre, odihna, alimentația, pozitivitatea, creația, convingerile, credința. Ele hrănesc întregul organism. Orice cauză are și un efect. Indiferent care este cauza, să-i oferim atenție, îngrijire și iubire, toată iubirea pe care i-o acordăm propriului corp, al sufletului și al minții. Să învățăm să ne cunoaștem propriul corp, să-i descifrăm tainele ascunse, nevoile lui, toată stare de bine. Toate trei - mintea, trupul și sufletul au o mare legătură între ele, cum se simte una, îi transmite și celeilalte. Cine le coordonează? gândurile noastre, emoțiile și cele cinci simțuri. Dar gândurile vin și din afară. Indiferent dacă vrem sau nu vrem, suntem bombardați și de gânduri negative: o amintire din trecut sau o amintire din prezent, o situație actuală care ne poate schimba întreaga stare de bine. O minte sănătoasă într-un trup sănătos înseamnă instruirea subconștientului, un echilibru în viața noastră, pozitivitate, creativitate, credință și iubire.

Sursă foto: Internet

Gabriela Bogdan

Un comentariu:

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...